Boldogrépa

Répázz boldogan

Elsőszülött könyvem megjelent!

2015. június 10. 21:01 - a_nyúlontúl

Ép tesben 2 lélek - Problémamegoldó ételek és ötletek a teherbe eséstől a szoptatásig

Öröm és izgalom tánca a szívben...Remélem szeretni fogjátok, de az még fontosabb, hogy segíteni tudjon egy-egy ötlet, étrendi ajánlás, recept. Leljétek benne örömötöket!

borito_eptestben.jpg

A könyvesboltokon kívül beszerezhetitek itt is:

http://www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/tarsadalomtudomany/ep-testben-ket-lelek-problemamegoldo-etelek-es-etrendek-a-teherbe-esestol-a-szoptatasig#bovebb_ismerteto

A facebookon is ott van a kicsike:

https://www.facebook.com/eptestben2lelek

És íme a leírás:

Családot szeretnél? Isten hozott a családban. A jelszó: új élet, új étel. Az őrlődés helyett válaszd a teljes kiőrlést. És válaszd Babiczky-Pfliegel Dórát - ,"civilben" szakács és az Ízek és Érzések magazin gasztro-újságírója -, akit az anyaságért folytatott saját küzdelme inspirált ennek a könyvnek a megírására. Tanácsok és gyors receptek a petesejtektől az anyai sejtelmekig. Nem ígérjük, hogy minden könnyebb lesz. De megtermékenyülni, babát várni, szülni és táplálni biztosan.

PCO szindróma, inzulinrezisztencia, endometriózis- a teherbe esés nagy ellenségei. Az Ép testben két lélek egy különleges szakácskönyv, gerincét a terhesség előtti és alatti problémák és kellemetlenségek adják. Adott téma körbejárása után étrendi ajánlás, hasznos házi praktikák nyújtanak megoldást az olvasónak. A receptek válogatott alapanyagokból, magas vitamin- és tápanyagtartalmú hozzávalókból készülnek, könnyen elkészíthetőek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogrepa.blog.hu/api/trackback/id/tr997532654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása