Boldogrépa

Répázz boldogan

Bazsalikomos-epres ivójoghurt

2016. május 31. 21:59 - a_nyúlontúl

Epres házi "actimel"

"A showing room-ból hívlak...Képzeld, megvettem, és a lányok most karcsúsítják be nekem azt a lazac színű koktélruhát, amit együtt fedeztünk fel múltkor! Úgy néz ki, bevált a kaviáros alga diéta... Még egy kis méregtelenítés, és úgy érzem, készen állok a bikiniszezonra..." - csacsogta a telefonba Dorogi N.
Ha te esetleg még nem állsz teljesen készen, de nem szívesen mondasz le a desszertkéről, akkor nagyon javasolt az alábbi finomság elkészítése. Ha a jól behűtött epres ivójoghurtot egy izzasztó tabata edzés után fogyasztod el, akkor teszel igazán jót magaddal. Csak keményen anyukáim! Hamarosan eljön az év azon két hete, amikor "has behúz, farpofa összeszorít, cici torkig emel" és így lejtünk végig a strandon egészen a lángososig, bezsebelve a többi anyuka szúrós pillantását.

4 kis adag

  • 25 dkg sovány túró
  • 25 dkg eper
  • 5 dl natúr joghurt
  • 4 bazsalikom levél
  • 2 ek almaszirup/méz

A felsorolt hozzávalókat botmixerrel hosszan pürésítjük, mindaddig nyomjuk a gombot, mígnem a túrószemcsék is teljesen el nem tűnnek a turmixból. Poharakba töltjük, és hidegen tálaljuk.

Gyere a Facebook oldalamra és szeresd ott is a főztömet. <3

img_1325_hdr.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogrepa.blog.hu/api/trackback/id/tr568752794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása