Boldogrépa

Répázz boldogan

Cukkini parmezános tojásbundában

2016. október 02. 20:28 - a_nyúlontúl

Miközben Carlos mérlegen kívüli tételekről, nyíltvégű befektetési alapokról és swap ügyletekről beszélt, Dorogi N. általában napi intim tornáját végezte az asztal alatt, vagy aktuális szeretőjére gondolt (olykor a kettő egyszerre is megesett). Ilyenkor éles, okos tekintetébe olyan plussz csillogás költözött, amitől - és persze a megfelelő helyen közbeszúrt okos kérdésektől - férje, mire kihozták a rib eye steak-et és elkortyolta Saint-Emilion vörösborát, már szerelmesebbnek érezte magát, mint tíz évvel ezelőtt.

A multitasking mindannyiunk életében jelen van. Amikor "leálltamosógép, éhesacsalád, mégnincsholnaprabepakolva és kitudjaholjárafejed", ne kezdj el steak-et sütni. Helyette itt van ez az elronthatatlan mezei egykezes cukkini csoda.

Egyétek és nézzetek csillogó szemekkel férjeitekre, abból baj még sosem volt! Jó étvágyat!

  • 40 dkg friss cukkini (majd a hasábok 1 ek lisztben megforgatva)
  • 2 tojás
  • 3 dkg reszelt parmezán
  • 2 ek zabpehelyliszt
  • só, bors
  • csipet szerecsendió
  • 3 ek kókuszzsír

A pucolt cukkinit hasábokra vágjuk, és lisztben megforgatjuk. A két tojást gépi habverővel egyben habbá verjük, a lisztet (benne a só, bors, fűszerek) lazán hozzáforgatjuk, majd a reszelt sajtot is könnyedén hozzákeverjük. A lisztes cukkinihasábokat a tojásmasszába beleforgatjuk, és a forró kókuszzsírban mindkét oldalukat megsütjük.

Gyere a Facebook oldalamra és szeresd ott is a főztömet. <3

img_1583.JPG

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogrepa.blog.hu/api/trackback/id/tr6711761215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2016.10.04. 11:35:14

A cukkini finom étel, viszont tojást nem tudsz habbá verni, sem géppel, sem kézzel.
Max. habosra.
süti beállítások módosítása