Miközben Carlos mérlegen kívüli tételekről, nyíltvégű befektetési alapokról és swap ügyletekről beszélt, Dorogi N. általában napi intim tornáját végezte az asztal alatt, vagy aktuális szeretőjére gondolt (olykor a kettő egyszerre is megesett). Ilyenkor éles, okos tekintetébe olyan plussz csillogás költözött, amitől - és persze a megfelelő helyen közbeszúrt okos kérdésektől - férje, mire kihozták a rib eye steak-et és elkortyolta Saint-Emilion vörösborát, már szerelmesebbnek érezte magát, mint tíz évvel ezelőtt.
A multitasking mindannyiunk életében jelen van. Amikor "leálltamosógép, éhesacsalád, mégnincsholnaprabepakolva és kitudjaholjárafejed", ne kezdj el steak-et sütni. Helyette itt van ez az elronthatatlan mezei egykezes cukkini csoda.
Egyétek és nézzetek csillogó szemekkel férjeitekre, abból baj még sosem volt! Jó étvágyat!
- 40 dkg friss cukkini (majd a hasábok 1 ek lisztben megforgatva)
- 2 tojás
- 3 dkg reszelt parmezán
- 2 ek zabpehelyliszt
- só, bors
- csipet szerecsendió
- 3 ek kókuszzsír
A pucolt cukkinit hasábokra vágjuk, és lisztben megforgatjuk. A két tojást gépi habverővel egyben habbá verjük, a lisztet (benne a só, bors, fűszerek) lazán hozzáforgatjuk, majd a reszelt sajtot is könnyedén hozzákeverjük. A lisztes cukkinihasábokat a tojásmasszába beleforgatjuk, és a forró kókuszzsírban mindkét oldalukat megsütjük.
Gyere a Facebook oldalamra és szeresd ott is a főztömet. <3